Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: Ski jumping world cup Planica 2013
Album: Ski jumping world cup Planica 2013

Planica je Planica, ena in edina, nenadomestljiva! V dolini Pod Poncami se je ponovno odvijal vse Slovenski praznik, kjer se je zbralo več kot 60.000 ljudi. Enkratna organizacija, tako kot Planiški delavci pač znajo! Naši orli pa kot vedno, zanesljivi in šampijonski ... več o rezultatih pa na Planica 2013!
Last change: 04/28/13
Contains: 4 items.
Viewed: 268 times.

Highlight for Album: ENFUSION IV live Novo mesto 2013
Album: ENFUSION IV live Novo mesto 2013

Enfusion live, je borilna prireditev gladiatorjev iz celega sveta, ki je lansko leto sklenila svojo pot v Ljubljani z zmago domačega metadora Francija Gajša, je letos pričela trnovo pot v Novem mestu v organizaciji Scorpion-Gym Teama. Odlična organizacija, hude borbe , ki niso prizanesle dolgega časa niti najbolj slehernemu obiskovalcu! Prireditev pokriva z direktnim prenosom 60 TV postaj po celemu svetu.
Last change: 04/28/13
Contains: 821 items.
Viewed: 3767 times.

Highlight for Album: ENFUSION 3 " TRIAL OF THE GLADIATORS "
Album: ENFUSION 3 " TRIAL OF THE GLADIATORS "

ENFUSION , resnični šow, ki je skozi kvalifikacije najboljših gladijatorjev na svetu v kategoriji do 85 kg po pravilih K1, potekal na Ohridu v poletnih mesecih in je borce spremljal skozi dan v različnih početjih, solzah in prepirih, ter ostalih temnih in svetlih trenutkih se je letos, s ,,krivcem'' showa Edwinom Van Os-om, odvijal že tretjo sezono in na srečo prav našega zastopajočega gladijatorja Francija Grajša je bilo sklepno dejanje četverice najboljših ravno v Tivoliju, kjer pa sem skozi objektiv bil tudi sam! Popolnoma zaslužena zmaga je pripadla ravno domačinu Franciju Grajšu, ki je najprej v treh rundah premagal Armenca Sahak-a Hak Parparyan-a in nato v finalu po siloviti kombinaciji in desnim kolenom v telo zaključil zmagovite pohode večkratnega svetovnega prvaka v karateju Američana Andrewa Tata. V showu so sodelovala tudi dekleta, ki so v Tivoliju uprizorila pravo serijo udarcev, kar je suvereno dokazala komaj 160 cm visoka Nizozemka Denise Kielholtz, ki je v finalu premagala 183 cm visoko Finko Lacy Payne.
Last change: 04/28/13
Contains: 497 items.
Viewed: 3566 times.

Highlight for Album: PLANICA 2011 - FIS World Cup Ski Jumping
Album: PLANICA 2011 - FIS World Cup Ski Jumping

Za nami je vseslovenski dogodek z mednarodno udeležbo rajanja :) brez katerega preprosto nebi mogli. Lansko leto tri dni, letos štiri, če bo šlo tako naprej bom drugo leto v gorenjskem biseru že cel teden, noro! Izjemoma vremena, je bilo prečudovito! Kako je pa bilo tam gori na Gorejskem, pa ti le pokukajte TUKAJ!!!
Last change: 04/28/13
Contains: 506 items.
Viewed: 7590 times.

Highlight for Album: PLANICA 2010 - FIS World Cup Ski Jumping
Album: PLANICA 2010 - FIS World Cup Ski Jumping

Zanimiv vikend s Sabino in uvoznikom sladkih dobrot je za nami, svoje smo odskakali, se nasmejali, se pozabavali in si rekli nasvidenje Planica 2011!
Last change: 04/28/13
Contains: 3 items.
Viewed: 953 times.

Highlight for Album: Nočni tek po ulicah mesta Koper
Album: Nočni tek po ulicah mesta Koper

Na obalo po kondicijo in zabavo! Nekako takole bi lahko opisali dogodek, ki se je na obali zgodil prvič in na obljubo organizatorja bo prešel v tradicijo. Glede na to, da je naša Sabina imela prste vmes pri izvedbi programa, smo se zelo osredotočili nanjo in njen nastop, ki si ga pa lahko pogledate na njenem blogu s pripradajočim videom!
Last change: 04/28/13
Contains: 170 items.
Viewed: 4272 times.

Highlight for Album: WFC
Album: WFC

Dvorana Kodeljevo v Ljubljani je 29. marca gostila ene najboljših borcev v borbah po sistemu free fight in K1 ... v ringu z njimi ! Za kaj več podatkov, pa le na www.wfc.si
Last change: 04/28/13
Contains: 241 items.
Viewed: 5603 times.

Highlight for Album: Športnik Slovenske vojske 2013
Album: Športnik Slovenske vojske 2013

Kulturni Center Janeza Trdine v Novem mestu je bil priča slavnostni razglasitvi najuspešnejših posameznikov in enot na področju športa v Slovenski vojski . To je bila prva razglasitev v sodelovanju z lokalnim okoljem in v sklopu slovesnega dogodka, kjer so razglasili najboljše posameznice, posameznike, ekipe v streljanju, orientacijskem teku, vojaškem peteroboju, najboljše s tekmovanja oddelkov, ter razglasili najboljšo enoto, športnika in športnico Slovenske vojske za leto 2013. Načelnik Generalštaba Slovenske vojske, Generalmajor Dobran Božič je podelil priznanje za najboljšo športnico SV za leto 2013 Mojci Flerin iz 132. gorskega polka, naziv najboljšega športnika je pripadel Petru Sajevcu iz rodovskega bataljona 1. Brigade, medtem, ko je priznanje najboljše enote pripadlo 10. pehotnemu polku.
Last change: 01/13/14
Contains: 87 items.
Viewed: 318 times.

Highlight for Album: King of Kongo
Album: King of Kongo

Kaj naj rečem??? Z eno besedo, NORO! Vsaka čast dečkom, da se spustijo v kaj takega ... hm, bravo! Bilo je zelo zanimivo, nekaj novega, okoli njih mreža ... hudič za fotkanje, ''ej fotografu makni se ništa ne vidim'' :)) tako je bilo, za fotkanje težko, slaba svetloba zgolj na sredini, nemogoči položaji, omejitve ... ampak za prvič, odlično, bravo Jani Božič in verzija borbe MMA. Poglejte pa si le delno začetek in konec :) kako to pade ko udari hrvaški orjak, simpatični borec Marin Vlahovič!
Last change: 01/26/14
Contains: 195 items.
Viewed: 3226 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART