Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: Človeka z bombami
Album: Človeka z bombami

Ob 15. obletnici zaporednega Rock otočca si je le-ta v sodelovanju z novomeškim Anton Podbevšek Teatrom APT, privoščil izpeljati dve predstavi z imenom Človeka z bombami . Torek in sreda sta bila tako rezervirana dneva za šov z prizoriščem kar zunaj na prostem, na mestu kasnejšega glavnega odra. Bilo je enkratno in nepozabno z zvenečimi imeni iz sveta glasbe, športa in kulture, tako da, če bi bila predstava še tretji dan, bi si vsekakor jo z veseljem ogledal, brez fotoaparata!
Last change: 02/07/13
Contains: 287 items.
Viewed: 1742 times.

Highlight for Album: Četrtek
Album: Četrtek

Četrtek, prvi dan uradnega dne Rock Otočca 2012 je bil zame bolj spoznaven z občinstvom in sceno, ter sem si za svojega pomočnika vzel simpatičnega mladeniča, ki me je malo zamenjal pri skakanju z mojim fotičem skozi šotor, dokler si je Veso malo napolnil akomulator s pivom in prijetnim čvekom. Soundtopia, Dandelion Children, Manouche, Movits! (Švedska), Hladno pivo in nazadnje Gogol Bordello (ZDA/ostalo) so zažigali na polno!
Last change: 02/07/13
Contains: 172 items.
Viewed: 1375 times.

Highlight for Album: Petek
Album: Petek

Petek je bil zame vedno dan enkratnega vzdušja, dobrega žura in prijetnih spoznanj z super skupinami in odlično glasbo! Džem, Momento, Eightbomb, Crossfire, Kultur Shock (ZDA,BiH/ostalo), NYPC (Anglija), MI2 in Orlek so koncetriral tistega dne in predvsem zadnje dva sta me več kot navdušila. Priznam pa da sem zaradi dogodka kar malo zamudil petka ;)
Last change: 02/07/13
Contains: 175 items.
Viewed: 1325 times.

Highlight for Album: Sobota popoldne
Album: Sobota popoldne

Sobota je bila pa zeloooooo dolga, saj sem po žurerskem petku si privoščil zelo malo spanca in se na potep odpravil že dopoldne, ter si pod šotorom privoščil kavico, si ogledal zanimive predstave, si izbral svojo miss otočca, se malo povaljal v blatu in se temeljito okopal v Krki. Super dan!
Last change: 02/07/13
Contains: 236 items.
Viewed: 1701 times.

Highlight for Album: Sobota zvečer
Album: Sobota zvečer

Sobote so bile vedno rockovsko najbolj obarvane in rezervirane za nagrade in odlikovanja. Pištolj na gumene metke (HR), D8 Dimension (Italija), El Kachon, Deafness by Noise (HR), PassoGigante (Italija), poklon za zasluge: Danilo Kocjančič&Friends, Happy Ol'McWeasel, Vlado Kreslin in Mali bogovi, Bajaga&Instruktori (Srbija) in Kiril Džajkovski (Makedonija/ostalo) V veliko čast in ponos mi je bilo se spoznati in ga ovekovečiti ikono slovenske glasbe Danilom Kocijančičem, ki je tudi prejel nagrado, kot Poklon za zasluge Rock Otočca 2012! Žal nas je Danilo prekmalu zapustil!
Last change: 02/07/13
Contains: 363 items.
Viewed: 1470 times.

Highlight for Album: Nedelja
Album: Nedelja

Nedelja je bila kot vedno relaksing day <3 Žal se zvečer niso dogajali koncerti, kot so se ponavadi, vendar je nas Kok band zelo razveselil s svojim koncertom zvečer v šotoru, kakor tudi, žal pokojna, Fani s svojo kandidaturo za predsednika države. Se vidimo na Rock Otočcu 2013, je dejal Franci Kek in se, žal, v Laguni na Ježicah, ki pa niso na Otočcu!
Last change: 02/07/13
Contains: 210 items.
Viewed: 1230 times.

Highlight for Album: From the air
Album: From the air

Ko sem se s kolegi iz TV3 Medias slišal in jih zapeljal nad prizoriščem, da so si ga iz višine tudi posneli, sem si rekel, prijetno s korisnim in si poleg krmila Cessne 172 vzel v roke tudi mojega Canona, ter si tudi naredil nekaj posnetkov :P, ki pa bodo vsekakor zgodovinski, saj jih v Ljubljani takih kot so, Otoških , prav gotovo ne bo možno narediti!
Last change: 02/10/13
Contains: 23 items.
Viewed: 555 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART