Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: Novoletni skok v morje 2014
Album: Novoletni skok v morje 2014

Portoroška plaža Meduza je bila priča jubilejnemu 10. NOVOLETNEMU SKOKU V MORJE, ki je privabil rekordno število ohladitve željnih ljudi. Edinstvena prireditev ali najbolj ,,odštekan'' dogodek na Novega leta dan, kot mu nekateri pravijo, je bila prvič izveden pod častnim pokroviteljstvo župana Pirana, Petra Bossmana in je gostila preko 2000 gledalcev in 380 pogumnih kopalcev iz 10 držav. Pisana druščina v razponu let od 4-85, pod taktirko prekaljenega organizatorja, triatlonca Nina Cokana in razumljivih sponzorjev, se je zaradi močne oseke preselila, iz Centralne plaže na že omenjeno privatno plažo hotelov Liffe Class. Kakor je že v navadi, sem tudi jaz poizkusil skok v morje in brrrrrr ... bilo je cool ;) Tistega dne je fotografski krst doživela tudi moja pomočnica :) Nina Drolc, ki me je ,,oborožila'' s prekrasnimi fotkami! Nasvidenje na 11. Novoletnem skoku v morje!
Last change: 01/07/14
Contains: 440 items.
Viewed: 2116 times.

Highlight for Album: Sejem Erotike 2013
Album: Sejem Erotike 2013

Za nami je 6. inačica Erotike, pod novim imenom sLOVErotika, ki se je tokrat pojavila pod drugim okriljem, kot smo bili tega vajeni doslej! Zavod 69 se je odločil, da pojde novim zmagam naproti, zato sem se tudi sam oddahnil od opičjega skakanja po odru, ter izdelavo uradnih fotografij, kot sem le-to delal vsa predhodnja leta. Veselje sem prepustil mladim nadobudnežem, ki za svoja škljocanja še ne izstavljajo računa, temveč v tem le uživajo ;) Da pa nisem ostal brez reportaže in obiska, sem se na sejmu pojavil v petek, malo poškljocal, pozdravil znance in prijatelje, popil pivo ali dva, nekaj pofotkal in se ob pozni uri odpravil k zasluženemu počitku. Moje videnje in občutke na vse skupaj, pa lahko preberete na portalu MOŠKI SVET.com
Last change: 12/22/13
Contains: 298 items.
Viewed: 2492 times.

Highlight for Album: Plavalni dvoboj za lep namen
Album: Plavalni dvoboj za lep namen

Darko Đurič je prekrasen mladenič, športnik jeklene volje, ki vsekakor potrebuje tudi našo pomoč. V sklopu dobrodelnih prireditev, smo se rade volje udeležili prvega, ki se je zgodil v Tivoliju, ko se je svetovni prvak v specialnem plavanju pomeril s predsednikom države, Borutom Pahorjem. Zgolj za nekaj zamahov je zmagal predsednik ...
Last change: 12/12/13
Contains: 120 items.
Viewed: 934 times.

Highlight for Album: Ritem mladosti 2013
Album: Ritem mladosti 2013

Sedmo rajanje mladih in mladih po srcu je za nami. Pogrešal sem nekoliko več ljudi, morda ognjemet, ampak vseen smo se imeli sila zabavno, saj so Ritem mladosti 2013 obarvale precej zanimive skupine in gosti ... See Yaa na RM 2014 ;)
Last change: 12/12/13
Contains: 273 items.
Viewed: 1604 times.

Highlight for Album: Dobrodelni poker Maje Cotič
Album: Dobrodelni poker Maje Cotič

V prekrasni idili poleg Kobilarne Lipica, točneje v Casinoju Lipica, ne samo, da smo se imeli lepo in se zabavali, bili smo tudi dobrodelni. Maja Cotič Miss Slovenije 2013 je organizirala dogodek, ki je lahko zapisan z velikimi črkami ... POKER Z DOBRODELNIM PEČATOM ... in s tem dejanjem nahranila 800 otrok! Bravo Maja!
Last change: 12/04/13
Contains: 235 items.
Viewed: 1472 times.

Highlight for Album: JOE COCKER TRIBUTE DANIEL RAMPRE & BAND
Album: JOE COCKER TRIBUTE DANIEL RAMPRE & BAND

Legendarni angleški rock & blues pevec Joe Cocker je bil rojen 20. maja leta 1944. Prav istega dne, zgolj nekaj let kasneje je bil rojen tudi slovenski Joe Cocker – Daniel Rampre. Slovenska publika je Daniela pobliže spoznala kot odličnega izvajalca in interpreta tega popularnega pevca na šovu Slovenija ima talent, kjer je tudi komisija ugotovila, da vse kar odlikuje Joe Cockerja, njegov raskav glas, dinamičen in emocionalen nastop, zaznamuje tudi Daniela Rampreta. Nepozabno doživetje živega nastopa, devet glasbenikov na enem odru, energična glasba in emotivna besedila, ki se nas dotaknejo in oživijo naše spomine. Zgodbe življenja v katerih se najde vsak od nas ... in res je temu tako tudi bilo pred ljubljanskim BTC-jem. Bravo Dani in ekipa!
Last change: 11/13/13
Contains: 99 items.
Viewed: 1066 times.

Highlight for Album: Čarobni dan Alboretum 2013
Album: Čarobni dan Alboretum 2013

Prekrasna nedelja, je po jutranjem dežju v idiličnem parku pod veduto kamniških planin, Alboretuma v Volčjem potoku, postregla s prekrasnim vremenom in obilico dogodkov za otroke in otroke po srcu. Prireditev Čarobni dan Arboretum 2013 , ki je že peto leto zapovrstjo v prvi vrsti namenjena družinam, ki želijo aktivno preživeti svoj prosti čas. Čarobnost druženja, zabave, glasbe, plesa, gledališča in kreativnosti, je tudi slehernemu obiskovalcu narisala velik nasmešek na ustih, saj se je v Čarobnih deželah odvijalo več kot 100 športnih, plesnih, glasbenih, razvedrilnih, poučnih, kreativnih, jezikovnih in drugih otroških delavnic. Vse najboljše!!! Nato sta župan Marjan Šarec in organizatorka Barbara Novak zarezala v torto velikanko in tako naznanila vrhunec dogajanja Čarobnega dneva, ki ga je nadaljevala Rebeka Dremelj, Kataya, Zala Ribič Djurić, Nika Zorjan, Rebeka Dremelj, Alya, Nuša Derenda, Alenka Gotar, … tudi plesalo se je z različnimi plesnimi skupinami in se zavrtelo na harmonike, katerih mehe so vlekli člani ansambla Pustotnik. Za fotkanje je bilo več kot le čudovito s prekrasnimi kadri, nasmejanimi malčki :)
Last change: 10/08/13
Contains: 313 items.
Viewed: 1629 times.

Highlight for Album: ROCK OTOČEC 2013
Album: ROCK OTOČEC 2013

Po kar nekaj prekrasnih letih v idili reke Krke na Otočcu in navsezadnje tudi v objemu letališča Prečna pri Novem mestu, se je oče festivala RO Franci Kek odločil, da je letos preselil festival iz Dolenjske v prestolnico, točneje na mestno plažo Laguna!
Last change: 08/02/13
Contains: 3 items.
Viewed: 882 times.

Highlight for Album: Plesna skupina KAOS
Album: Plesna skupina KAOS

Malo za šalo, malo zares sem šel na obisk v Kranj, v mansardo poslovnega objekta, kjer sem se pridružil ekipi plesne šole Jay dance studia , ki moram priznati, me je že kar nekajkrat presenetila s svojimi nastopi, na treningu mi je pa POTRGALO GATE, kot bi rekel njihov temnopolti žrebec Sharol. KAOS bodo nedvomno moji zmagovalci v oddaji Slovenija ima talent! :)
Last change: 06/14/13
Contains: 78 items.
Viewed: 1308 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART