Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: RO PETEK
Album: RO PETEK

Najprej smo se mal ohladili v bazenu, se osvežili s točenim pivom in čevapi, napolnili kartico zaupanja ( odlična reštev plačevanja, da nimaš pol žep kuponov ) in se odpravili pred glavni oder, kjer pa so nastopili: JOHNDOE,ADAUN,BOTOM,ALICE BLUE,DREAMON,ESKOBARS,HAMO @ TRIBUTE 2 LOVE,ELVIS JACKSON,Mi2 in DUBIOZA KOLEKTIV. Pofotkali smo kar smo, kaj dosti si nismo delali sivih las, je pa žal bil velik problem z elektriko, žal! Zaključek dneva, večera ob pivu na bazenu...
Last change: 08/02/13
Contains: 348 items.
Viewed: 2683 times.

Highlight for Album: RO Rock bikini
Album: RO Rock bikini

Popoldne pred koncerti je bilo obarvano sexi, saj nas je obiskala skupina deklet, ki slišij na ime polfinalistke Miss Bikini Slovenije 2013. Zabaval smo se kot vedno!
Last change: 08/02/13
Contains: 196 items.
Viewed: 2014 times.

Highlight for Album: RO SOBOTA
Album: RO SOBOTA

Sobota, kot sobota, vedno bolj mačkasta in skulirana, predvsem popoldanski čas! Žal v Lagunskem primeru ni bilo iger v blatu, izborov raznih mokrih majčk ... ampak smo se vseen zabaval. Večerno dogajanje je bilo v znamenju pravega rock, saj sta nas obiskali pravi svetovni zvezdi PAPA ROACH (ZDA)in BILLY TALENT (CAN)! Pred njim pa so zažigali KOALA VOICE (Vičstock), A FREE MAMA (Italija), DOPPIA PERSONALITA (Italija), ŠINOBUSI (Srbija), GENERACIJA RUDOLFOVO (poklon za zasluge), nato odlični LET 3 (HR) in domača skupina NIET.
Last change: 08/02/13
Contains: 204 items.
Viewed: 1958 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART