Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: Željko Joksimović
Album: Željko Joksimović

Popkovino koncertom je prerezal srbski šarmer Željko Joksimovič , ki pa se je nekoliko pozno prikazal na prizorišču, vendar kljub temu se je pred tem polno GR zabavalo ob zvokih domačega zabavljača Mira Todostovskega!
Last change: 06/06/13
Contains: 230 items.
Viewed: 813 times.

Highlight for Album: ACCA/DACCA
Album: ACCA/DACCA

Drugi koncert je bil rockovsko obarvan, katerega je zaključila avstralska AC/DC tribute skupina ACCA/DACCA, ki pa ni kaj dosti slabša od originala. Pred njihovim prihodom na oder nas je dodobra presenetil talent, SLO Joe Cocker, Daniel Rampre, ki je s svojim bandom več kot prijetno presenetil. Pavza za pivo in nato še eno odlično zažiganje Dadi Daza, ki je bil le pika na i temu, da se Sloveniji ni za bati, da bi ostala brez odličnih glasbenikov in prijetnih not!
Last change: 06/07/13
Contains: 240 items.
Viewed: 1029 times.

Highlight for Album: Kozaki
Album: Kozaki

Da pa Bežigrad ni bil dolgo brez potresa ( dan pred tem so nastopili ACCA/DACCA) , so za to poskrbeli pravi ruski Kozaki, ki so, kot Državni plesni ansambel, ki je eden najboljših profesionalnih plesnih skupin v Rusiji, ki povezuje popularno tradicionalno rusko umetnost, tradicijo in bleščeč temperament ruskih kozakov, zelo uspešno prikazali ob svoji svetovni plesni turneji, tudi njihov najbolj znani ples, kazačok. Meni je bilo to nekaj novega, vendar zelo všečno! ;)
Last change: 06/06/13
Contains: 227 items.
Viewed: 1010 times.

Highlight for Album: Sierra Maestra
Album: Sierra Maestra

Mislil sem, da nikoli ne bom plesal latino ritme, vendar ko so se pojavili gostje iz Cube, sem kar nekaj drencal tam pod odrom ;) So me pa vsekakor prijetno presenetili domači blus rockerji Wacky Professors of Blues ali Prismojeni profesorji blusa, ki so res zažgali!
Last change: 06/12/13
Contains: 120 items.
Viewed: 628 times.

Highlight for Album: Tanja Savić
Album: Tanja Savić

Na gospodarcu smo imeli od DJ-jev, do mladih perspektivnih pevcev, odličnih plesalcev in prekrasne Tanje Savič! NOLIS VANRAY, DJ ADI + DJ EDI, PHILIPP RAY & VIKTORIYA BENASI, DAMIR KOVAČEVIĆ, KATARINA ŽIVKOVIĆ, WYLIE DUX vs. DJ A-LONE, DJ ADI + DJ EDI, KAOS, DJ SHONE, ALESSO BOMBA in na koncu TANJA SAVIĆ.
Last change: 06/12/13
Contains: 173 items.
Viewed: 590 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART