Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: FINALNA prireditev MISS BIKINI 2013
Album: FINALNA prireditev MISS BIKINI 2013

Prepolne prekmurske terme Terme 3000 so bile priča finalni prireditvi najsexi lepotnega izbora, izbora Miss Bikini Slovenije 2013. Visokorasla simpatična Maja Ražnjevič je ob sebi dobila prvo spremljevalko miss bikini Slovenije 2013, Taro Tanito Kiseljak iz Hajdine, druga pa je postala še ne polnoletno dekle s Pragerskega, Vanja Fideršek. Poleg omenjenih treh lent je organizatorka Suzana Zekovič podelilia še dve, in sicer miss fotogeničnosti (Ines Džolnič) ter miss občinstva (Maja Vukmanovič) in navsezadnje tudi miss Slovenskih novic, ki je postala 18-letna dijakinja ljutomerske gimnazije Tea Recek iz Vučje vasi.
Last change: 08/25/13
Contains: 601 items.
Viewed: 1983 times.

Highlight for Album: Laguna polfinalistke prvi dan
Album: Laguna polfinalistke prvi dan

Prvi dan skupnega druženja s polfinalistkami Miss Bikini 2013 je bil sila zanimiv, kajti dekleta so se zapeljala zgoraj brez ... v center Ljubljane in spoznale zgodovino Slovenije! Sledilo je druženje ob Salsi in kasneje v lokalu nad mestom :P ... vsekakor pa moram priznati, da bo letos zelo izenačena borba za krono najlepše bikinke v deželi pod Alpami!
Last change: 06/25/13
Contains: 217 items.
Viewed: 1935 times.

Highlight for Album: Laguna polfinalistke drugi dan
Album: Laguna polfinalistke drugi dan

Tea, Ines, Laura, Vanja, Anja, Sandra, Adriana, Petra, Nina, Tara-Tanita, Marisa, Janja, Ervina, Teja in štiri Maje so dekleta, ki bodo pisala zgodovino lepotnega izbora Miss Bikini Slovenije 2013. 18-lepotičk, starih od 16-25 let se je najprej zbudilo od kratke noči, se najedlo in se odpravilo v roke vizažistk in frizerjev, ki so dekleta pripravili za prvi uradni photoshooting v bazenu ( fotke sledijo ) in nazadnje tudi skozi revijo treh izhodov, vsem ostalim novinarjem! Moram priznati, da so se vse zelo dobro dokazale! Bravo dekleta!
Last change: 06/25/13
Contains: 294 items.
Viewed: 1615 times.

Highlight for Album: PTUJSKA NOČ
Album: PTUJSKA NOČ

Ptujska noč 2013 ... destinacija, katera je finalistkam Miss Bikini pomenila, kot nova izkušnja in navsezadnje tudi pomembna ocena za sklepno dejanje! Ocenjevalna modna revija in ne le ena, temveč kar dve, petek in sobota! Prijeten vroč petek pa so še dodatno ,,zakurili'' Rock n' band!
Last change: 08/09/13
Contains: 2 items.
Viewed: 519 times.

Highlight for Album: Radgonske Gorice
Album: Radgonske Gorice

Dan pred velikim finalom smo se šli posladkat v Gornjo Radgono, točneje v Radgonsko Gorico , kjer so nas več kot prijazno sprejeli in popeljali v za javnost skrite kotičke. Tudi daril ni manjkalo! Sledila je kratka pot v Hotel Diana v Mursko soboto, kjer so nas pred treningom finalne koreografije pocrtali z prekrasno solato. Sledila je zabava v Bikini baru ... do spoštljivih jutranjih ur :P
Last change: 08/24/13
Contains: 145 items.
Viewed: 893 times.

Highlight for Album: Ogled Murske sobote s traktorji
Album: Ogled Murske sobote s traktorji

Člani Kluba ljubiteljev stare kmetijske tehnike Pomurja in Moto kluba urbanov Murske Sobote so poskrbeli, da so dekleta moderne dobe tik pred finalom poizkusila, kako se je včasih imelo prav ,,fajn'', ko te je mladenič takoj po delu na njivi, katerih je v okolici MS v izobilju, prišel iskat in te zapeljal npr. na piknik! Dekletom je bil izlet sila zanimiv, kakor tudi meni ;)
Last change: 08/24/13
Contains: 74 items.
Viewed: 742 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART