Veso-Art Vesmin Kajtazovič
Veso-art Skok s tandemom
biografija mediji fotogalerija filmi povezave dogodki pišite mi
Highlight for Album: VOOM Vampire Infinity 4
Album: VOOM Vampire Infinity 4

Za nami je že četrta modna revija ali kot pravijo organizatorji, modni projekt Vampire infinity, kjer so nam perspektivni modni oblikovalci predstavili svoje kreacije, navdihnjene s temačnim, skrivnostnim in elegantnim svetom vampirjev. Modni šov, ki se sicer zgodi le enkrat na leto, običajno na noč čarovnic, se je tokrat zgodil nekoliko z zamikom v idiličnem okolju 11. nadstropja ljubljanskega Nebotičnika in privabil lepo število obiskovalcev, predvsem mladih, katere očitno veliko bolj navdihuje kostumografija iz sveta vampirjev. Smo se pa tudi fotografi malo pozabavali skozi modno revijo oz. skozi celi prostor ;)
Last change: 11/25/13
Contains: 135 items.
Viewed: 1233 times.

Highlight for Album: Kraljica Slovenije 2013
Album: Kraljica Slovenije 2013

Po vseh lepotnih izborih, ki jih v naši mali državici ne manjka, smo tako dobili še Kraljico Slovenije 2013, ki pa besedah organizatorja, naj bi bila poleg lepote tudi izobražena, ter še bolj razgledana, vsekakor dama, ki si jo lahko človek le želi. Biti dobrosrčna, pozitivno razmišljujoča, neustrašna, splošno razgledana ter zdravega zunanjega videza, je uspelo 17-letnemu dekletu Tajdi Lah iz Zgornje Polskave ... kraljične pa so POSTALE! Moram pa priznati, da naprem glasbeni zasedbe, ki je bila odlična, nad samim lepotnim izborom nisem bil ravno navdušen ali pač sem v dolgoletnem lepotnem pohajkovanju videl že bistveno preveč takih in onakih spektaklov, no ja, vsake oči imajo svojega malarja. Fotografija? Luč, ambient, koreografija, žal ne najbolje za dober shoot, vendar nič ne de, se vidimo na naslednjem kronanju!
Last change: 11/02/13
Contains: 204 items.
Viewed: 1898 times.

Highlight for Album: Miss Slovenija 2013
Album: Miss Slovenija 2013

Miss Slovenije 2013 se je tokrat odvila v prekrasnem ambientu Gospodarskega razstavišča, kjer je slavila moja dolgoletna prijateljica, simpatična Novogoričanka Maja Cotič! Na finalni prireditvi v Ljubljani se je v superfinale uvrstilo sedem deklet: Maja Cotič, Kristina Lesjak, Sara Zemljič, Lara Koren, Loretta Dominković in Eva Matijašević. Maja je postala tudi miss osebnosti, miss fotogeničnosti je postala druga spremljevalka Eva Matijašević, lento za miss talenta pa je osvojila prva spremljevalka Laura Škvorc. Za štiriindvajsetletno Majo, ki prihaja iz Nove Gorice, to ni prva lepotna titula. Že leta 2010 je namreč slavila v Portorožu, kjer je osvojila naziv obraz Beauty Weekend Portorož 2010.
Last change: 10/02/13
Contains: 578 items.
Viewed: 3020 times.

Highlight for Album: Miss Earth BiH 2013
Album: Miss Earth BiH 2013

Udeležil sem se izbora Inrefly & Miss Earth BiH 2013 prvega septemberskega vikenda v Sarajevu! V Studiu 1, televizije PINK TV so med 15. dekleti izbrali 19-letno lepotičko iz Banja luke, Vero Krneta.
Last change: 09/17/13
Contains: 2 items.
Viewed: 395 times.

Highlight for Album: Miss Earth Slovenije 2013 FINALE
Album: Miss Earth Slovenije 2013 FINALE

Vodno mesto Atlantis je gostilo prestižno lepotno tekmovanje MissEarth Slovenije 2013. Štirinajst lepotic se je pomerilo v ničkoliko dokazovanjih, vendar lenta najlepše v deželi pod Alpami je pripadla 21-letni Ljubljančanki Nini Kos. Lenta druge spremljevalke je pripadla Vesni Prebiracević, ki je za las zgrešila naziv prve spremljevalke, ki je postala Sara Savnik. Sledila je proglasitev Miss Osebnosti in hkrati že Miss Earth Slovenije za naslednje leto 2014 in to je postala Patricia Peklar. Več o tem pa v Slovenskih Novicah ali v Nedelu.
Last change: 09/02/13
Contains: 358 items.
Viewed: 2784 times.

Highlight for Album: Miss Bikini Slovenije 2013
Album: Miss Bikini Slovenije 2013

Miss Bikini Slovenija 2013 je žal za nami! Skozi celo poletje ni bilo vikenda, da se nismo družili in se poleg resnega dela, imeli tudi skrajno lepo :) Navsezadnje pa smo morali tudi okronati zgolj eno in to je bila Primorka Maja Ražnjevič! Nasvidenje naslednje leto!
Last change: 08/28/13
Contains: 6 items.
Viewed: 1677 times.

Highlight for Album: Parada Bikink 2013
Album: Parada Bikink 2013

Parada Bikink Portorož 2013 ali koliko deklet na kupu, ki so bile oblečene zgolj v ,,flikice'', je sposobna Slovenija zbrati v danem trenutku. Kako in kaj se je dogajalo več v prispevku Slovenskih Novic! Če se pa nekdo slučajno najde v gruči prekrasnega žura in sončnega dneva, dan pred mojim rojstnim dnevom, pa naj kar izvoli! ;) Sem pa z veseljem naredil nekaj slikic več povratnikov na glasbeno sceno, skupine Sexplosion in njenega front mana, mojega dobrega prijatelja Steffania , kateremu želim uspešno in čimhitrejše okrevanje!!! Drži se stari moj!
Last change: 08/26/13
Contains: 313 items.
Viewed: 2534 times.

Highlight for Album: Dolenjska drugačna doživetja
Album: Dolenjska drugačna doživetja

Veseli Janez je popeljal misice na cviček v moj rodni okoliš, na Dolenjsko! Finalistke prestižnega mednarodnega lepotnega tekmovanja MISS EARTH SLOVENIJE za MISS EARTH SVETA in finalistke MISS SLOVENIJE za MISS WORLD 2013 so vsekakor preživele nepozabno nedeljsko popoldne v sloganu turistične destinacije »Dolenjska Drugačna Doživetja«. Ravno tako sta se doživetju pridružili aktualni nosilki nazivov NIVES OREŠNIK - Miss Slovenije, ter ANJEZA BARATOVCI - Miss Earth Slovenije. Kakšna beseda ali dve več o dogodku, pa kar TUKAJ!
Last change: 06/17/13
Contains: 223 items.
Viewed: 2435 times.

Highlight for Album: Beauty weekend Slovenija 2013
Album: Beauty weekend Slovenija 2013

Lepota združuje dve prijateljski državi Beauty weekend ali Vikend lepote je 7. tradicionalna prireditev znotraj projekta Miss Earth Bosne in Hercegovine in Slovenije. Prireditev popestrjujejo finalistke omenjenega projekta, katera se odvija eno leto v Bosni in naslednje leto je gostiteljica Slovenija. 15-prekrasnih Bosank je na pot iz Sarajeva krenilo ob polnoči in prispele ob poldne na prvo lokacijo dogodka, prostora, ki praznuje 433 rojstni dan, torej Lipico, ki je poleg Bosank gostila tudi 13. Slovenk najprej na ocenjevalnem Talent show-u in naslednji dan Fashion showu, ki podajata pomembni točki pri finalnem izboru naziva Miss Earth posamezne države.
Last change: 06/02/13
Contains: 4 items.
Viewed: 947 times.

 
 
 
Copyright © 2007 VESO ART